Kleuradvies & Realisatie

Het aanbrengen van behang, krijt,- of kalkverf is een specialistisch werk. Naast ervaring en vakmanschap vraagt het ook kennis van materiaal. Onze eigen schilder beschikt over de juiste productkennis zodat uw gekozen behang, kalk,- of krijtverf perfect wordt aangebracht. 

Het uurloon voor schilderen en behangen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6% btw tarief. Het professioneel laten uitvoeren van uw klus hoeft daarom niet extreem duur te zijn.  Graag informeren wij u over de kosten van uw project.

In ons inspiratiecentrum te Roermond treft u een uitgebreid aanbod van de actuele krijtverf collecties aan van merken als Painting The Past, Pure & Original, Mia Colore, Flamant en Wonen Landelijke Stijl.

Arte wallpapers, Piet Boon of Piet Hein Eek zijn toonaangevende namen in de hedendaagse manier van behangen of beter gezegd “wandbekleding” welke allemaal te zien en te voelen zijn uit de grote inspiratieboeken…

Aan de hand van uw wensen creëren onze ervaren kleuradviseurs samen met u, in de showroom te Roermond aan de hand van foto’s en een plattegrond van uw woning een unieke sfeer.

Voor een totaaladvies, maken wij graag tijd voor u vrij. Maak telefonisch of per mail een afspraak voor dit advies in onze showroom te Roermond.

(0475) – 772 823
info@pastenpresent.nl

Onze merken: