Kleuradvies

SHOWROOM:

In onze showroom te Roermond treft u alle informatie over kalkverf, krijtverf, Marrakech betonlook en laksoorten aan. We werken o.a. met exclusieve merken als Pure & Original, Mia Colore, Flamant, Arte wallpapers en Painting The Past. 

Wanden en grote panelen afgewerkt in behang, krijt en kalkverf geven u het perfecte beeld wat kleur en productkeuze met elkaar doen. 

Bijna 15 jaar ervaring resulteren tot een professioneel advies in kleur en materiaal keuze. Persoonlijk advies geven we u graag op afspraak om voldoende tijd voor uw project vrij te maken.

 

ONLINE ADVIES:

Maak tijdig, per e-mail een verzoek tot ONLINE advies of plan een afspraak op locatie: info@pastenpresent.nl

Aan de hand van uw wensen geven wij een professioneel ONLINE kleuradvies per e-mail. Samen bekijken we de handgeschilderde kleurkaarten en komen tot een mooi resultaat. Stuur ons duidelijke foto’s en afmetingen van uw woning en meubels. Deze werkwijze zijn wij al meer dan 10 jaar in getraind door onze vele tevreden klanten binnen en buiten de landsgrenzen.

Het online advies is een gratis service.

Advies op locatie is uiteraard ook mogelijk, hiervoor brengen wij € 90,= in rekening binnen een straal van 15 km t.o.v. Roermond. ( adviestijd 1 uur ) Maak tijdig een afspraak.

Heeft u nog geen kleurkaarten thuis?

Bestel deze direct in onze webshop!  

www.interieurenverf.nl

Onze merken: