Amazona krijtverf

24 mei 2016

Vanaf april 2016 nieuw in ons assortiment: De Krijt + kalk-& colour wax collectie van Amazona.

Amazona krijtverf is ambachtelijk gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.

De Colourwax® is een gekleurde vaste was, in 2002 door Amazona op de markt gebracht. Met deze unieke Colourwax geef je blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect. Bijvoorbeeld op onbehandeld grenenhout of om een mooi verweerd effect te creeren. Amazona Colourwax is verkrijgbaar in de kleuren Lever, Blauwgrijs, Chocolade, Denim, Islandica en All Black. Voor het mooiste effect breng je de Colourwax aan met staalwol. Makkelijk én leuk om te doen.

Verder bevat het assortiment van Amazona ook nog een kalkwax, een cleaner en een Ecofinish (beschermlaag voor uw krijtverf). Allemaal op ecologische wijze geproduceerd.

Tot slot hebben we een Een inspirerend boek van Amazona toegevoegd aan de webshop met maar liefst 144 pagina’s praktische informatie, heldere fotografie en heel veel verftechnieken en woonideen.!

Nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe merk? Klik HIER om naar onze webshop te gaan en alle artikelen te bekijken!

colourwas-2  actiepakket full31238331