Flamant Wall Matt Muurverf; uniek in zijn soort

1 mei 2018

Flamant Wall Matt Muurverf heeft namelijk een luchtzuiverende werking.

Wist u dat?

De lucht in een gesloten ruimte vaak 5 tot 10 keer meer vervuild is dan de buitenlucht. Dat moet anders kunnen dachten ze bij Flamant verf. Door hun kunst van het welzijn te combineren met de technische topkwaliteit van Tollens kwamen ze na veel onderzoek op een muurverf die én het EU eco-label draagt (dus goed voor milieu en mens) én luchtzuiverend is.

Flamant Wall Matt Muurverf is voorzien van een air-care technologie. Deze is in staat om de lucht te zuiveren door de voornaamste verontreinigingen (bv formaldehyde) te vangen. Door deze aan te pakken en om te zetten in gezonde moleculen wordt de lucht gezuiverd. Dit luchtzuiverende proces is minimaal 7 jaar actief.

Flamant Wall Matt Muurverf met air-care technologie vernietigt tot 80% van de verontreinigende stoffen vanaf de dag dat deze bijzondere muurverf aangebracht wordt.

Wie wil dat nu niet?

Bestel snel uw Flamant kleurenkaart, testpotje of de Flamant Wall Matt Muurverf met air-care technologie op interieurenverf.nl en creëer ook een gezonde lucht bij u thuis!

Flamant Wall Matt Muurverf  is leverbaar in alle Flamant kleuren en is aan te brengen met een kwast, roller of zelfs te verspuiten. Flamant Wall Matt Muurverf komt het beste tot zijn recht als deze in twee lagen wordt aangebracht op een minerale ondergrond. Doordat deze luchtzuiverende muurverf extra mat is creëer je na droging een krijtverf-effect met het gebruikersgemak van nu zoals bv een goede afwasbaarheid.