NIEUW !! Painting the Past Outdoor

10 juli 2018

Bring the inside out, met die slogan brengt Painting the Past hun nieuwe buitenlijn op de markt. De tuinstoelen staan inmiddels buiten, de grote eettafel weer op het terras en loungechairs in de zon. Hoog tijd om de buitenboel eens flink aan te pakken met de nieuwe verfcollectie van  Painting the Past; Painting the Past Outdoor.

Of uw tuinset nu een flinke lik verf nodig heeft, de buitendeur begint af te bladderen, of het tuinhuisje een zware winter achter de rug heeft, met de Painting the Past Outdoor verfcollectie geeft u uw tuin weer een heerlijke zomerboost.

 Uniek aan deze nieuwe verflijn is dat de verf geschikt is voor meerdere ondergronden. Zo schilder je er niet alleen je buitenhoutwerk mee, maar is de verf ook geschikt voor beton, steen, aluminium, metaal en kunststof.

 De nieuwe outdoor-verfcollectie wordt helemaal afgemaakt door het stoere Scandinavisch landelijke kleurenpallet. 12 prachtige doorleefde kleuren zoals Denim, Olive en Eucalyptus maken het mogelijk de sfeer die u binnen heeft gecreëerd, eenvoudig naar buiten door te zetten. Kortom; bring the inside out!

Schilder de kozijnen, tuinset, tuinhuisjes, schutting en zelfs de regenpijp in uw favoriete Paintig the Past kleur.

Met deze unieke nieuwe verflijn van Painting the Past Outdoor bent u weer verzekerd van een tijdloze en authentieke uitstraling die elke collectie van Painting the Past uniek maakt.

De nieuwe collectie Painting the Past Outdoor is uit voorraad leverbaar via www.interieurenverf.nl