Arte Wallpaper samen met Pure & Original Classico Krijtverf

Pure & Original meets Arte Grande Corniche

Ditmaal combineerde we de Arte Grande Corniche 22121 met Pure & Original Classico Krijtverf.
Voor het plafond en het bovenste gedeelte van de wanden adviseerde we de prachtige kleur Silk White in de Pure & Original Classico Krijtverf.
Door de kleur van het plafond voor een gedeelte door te schilderen op de wanden creëer  je extra hoogte en lijkt de ruimte ruimtelijker en groter.  Zeker in het geval van een gedeeltelijk, halfrond plafond zoals in deze slaapkamer, zorgt het schilderen van een gedeelte van de muur in de kleur van het plafond voor rust.
Juist omdat de wanden niet tot aan het plafond geschilderd worden kan er evt. voor een tint donkerder gekozen worden dan vooraf bedacht.

Het onderste gedeelte van de wanden werden geschilderd in Pure & Original Classico Krijtverf met de kleur Silver Screen, welke perfect matcht met de kleuren uit de Arte Grande Corniche 22121

                   

Enthousiast geworden van deze combinatie? Bestel hem gemakkelijk online in onze webwinkel; www.interieurenverf.nl

Wilt u liever een andere combinatie in uw huis van behang met een prachtig bijpassende kleur, maar mist u de inspiratie of ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel keuze is… we adviseren u graag in onze winkel of bij u thuis.
Naast kleuradvies en verfadvies kunnen wij, net zoals bovenstaand project, deze voor u op locatie aanbrengen.
Vrijblijvend meer informatie aanvragen kan door het sturen van een e-mail: info@pastenpresent.nl