Painting the Past Linen 21

Voor een nieuwbouwproject in de buurt adviseerde we de Matt Emulsion van Painting the Past op de muren. Voor de kleur werd gekozen voor Linen 21 uit de Traditional Colours Kleurenkaart.

Linen 21  is een neutrale kleur met een bruine ondertoon. Omdat de kleuren van Painting the Past krijtverf ietswat vergrijsd zijn, blijft deze kleur rustig en past Painting the Past Linen 21 eigenlijk in ieder interieur. Niet voor niets is deze kleur één van de best verkochte kleuren van Painting the Past.
Deze geliefde kleur is weer eens wat anders dan lichte wanden zonder al te veel de aandacht op te eisen.
Hier is Linen 21 gecombineerd met Pure White NN00 voor het schilderwerk. In combinatie met hoge plinten ontstaat er een mooi contrast tussen de wanden met de deuren en kozijnen. Hierdoor wordt er een Engels chique uitstraling gecreëerd zonder klassiek te zijn.
Wilt u helemaal met de trend van nu wil meegaan en donkere deuren en kozijnen kies dan eens voor Linen 21 gecombineerd met bv Soft Black NN14, Graphite S99 of Ebony SC08.

Door te kiezen voor de Eggshell lak is de verf net wat sterker en gebruiksvriendelijk dan de Matt krijtlak.  Pure White uit de Soft Loft kleurcollectie geeft samen met de Linen 21 een frisse look aan de ruimte zonder dat het kil en koel aandoet.

Omdat het een nieuwbouwproject betreft is in deze ruimte nog geen vloer aanwezig. Maar met de kleur Linen 21 op de muren kunt u alle kanten op qua vloer. Bedenk eens hoe mooi een houten plankenvloer combineert. Of een wit gelakte vloer, maar zeker ook een PVC of tegelvloer komt goed tot zijn recht in combinatie met Painting the Past Linen 21. Eigenlijk kunt u alle kanten op met deze kleur.

         

 

Enthousiast geworden van deze kleur? En wilt u thuis meteen aan de slag? Bestel hem gemakkelijk online in onze webwinkel; www.interieurenverf.nl

Wilt u liever een andere kleur of verf in uw huis evt. met bijpassende behang, maar mist u de inspiratie of ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel keuze is… we adviseren u graag in onze winkel of bij u thuis.
Naast kleuradvies en verfadvies kunnen wij, net zoals bovenstaand project, deze voor u op locatie aanbrengen.
Vrijblijvend meer informatie aanvragen kan door het sturen van een e-mail: info@pastenpresent.nl