Sealer Painting the Past

12 juli 2017

Onze Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden. De Sealer wordt veel toegepast op de achterwand bij een keuken zodat het extra afwasbaar wordt en de vetvlekken niet in de verf dringen. Tevens kan hij op een wand worden aangebracht tot een bepaalde hoogte als lambrisering om dit deel beter te beschermen. Bv langs trapopgang of in toilet i.p.v. tegeltjes. De Sealer heeft een lichte glansgraad.
Aanbrengen met een kwast of een roller rechtstreeks over de muurverf. Gladde ondergronden dienen eerst licht te worden opgeschuurd. Ondergrond dient schoon, droog en STOFVRIJ te zijn. Minimaal 2 lagen aanbrengen om een dekkend geheel te krijgen.
Kleur: Transparant  
Verpakking: 1 liter  
Verbruik: 15/20 m2 per Liter per laag  
Aanbrengen: Kwast of roller  
Droogtijd: Stof droog 30 min  
Overschilderbaar: 2-4 uur  
Tintverschil: De sealer zal de kleur verdiepen waardoor er een licht tintverschil ontstaat.  
Zorg tijdens het aanbrengen voor een goede ventilatie. Buiten bereik van kinderen houden. In geval van oogcontact, direct spoelen met water. Indien irritaties optreden een arts raadplegen. Verfresten verwijderen voordat de materialen worden uitgewassen met warm water. Verfresten niet in de afvoer weggooien. Bescherm de verf tegen lage temperaturen tijdens het bewaren maar ook tijdens het aanbrengen.